သင့်ဒေတာများကို ဖျက်ပစ်ခြင်း
နောက်ဆုံးသတ်မှတ်ထားသည့်ရက်စွဲ 2026-08-27
ချက်အတွက် အကောင့်မလိုပါ၊ လူအများစုသည် အကောင့်ကို ဘယ်တုန်းကမှ မဖွင့်ကြပါ။ အခကြေးငွေအစီအစဉ်တစ်ခုအတွက် ဖွင့်ခဲ့လျှင်လည်း ထိုအကောင့်ကို ဖျက်နိုင်ပါသည်။ ဤစာမျက်နှာသည် နှစ်မျိုးလုံးအကြောင်း ဖြစ်သည် — အမှန်တကယ် သိမ်းဆည်းထားသည်မှာ အဘယ်နည်း၊ ကိုယ်တိုင် မည်သို့ဖျက်မည်နည်း၊ ကျန်သည်ကို ဖျက်ပေးရန် မည်သို့တောင်းဆိုမည်နည်း။
အတိုချုပ်အနှစ်ချုပ်
- ချက်သုံးရန် အကောင့်မလိုပါ။ မှတ်ပုံတင်ရန်မလို၊ အီးမေးလ်မလို။ အခကြေးငွေအစီအစဉ်အတွက် ကိုယ်တိုင်ဖွင့်ခဲ့မှသာ အကောင့်ရှိပါသည်။
- မည်သည့်စကားဝိုင်းကိုမဆို ကိုယ်တိုင်ဖျက်နိုင်သည်၊ အချိန်မရွေး၊ ချက်စာရင်းမှ။ ဖျောက်ထားရုံမဟုတ်ဘဲ ကျွန်ုပ်တို့၏ စနစ်များမှ ဖယ်ရှားခံရသည်။
- အားလုံးကို တစ်ပြိုင်နက် ဖျက်လိုပါက သင့်စက်၏ ခွဲခြားမှတ်သားကုဒ်ကို notrack.ai/support မှတစ်ဆင့် ပို့ပေးပါ။
- အကောင့်ဖျက်ရန် notrack.ai/account သို့မဟုတ် အက်ပ်မီနူး → အကောင့် ကို ဖွင့်ပါ။ ချက်ချင်း အကျိုးသက်ရောက်ပြီး ကျွန်ုပ်တို့ထံ တောင်းဆိုရန် မလိုပါ။
- ဘရောက်ဇာ သို့မဟုတ် အက်ပ်၏ သိုလှောင်မှုကို ရှင်းလင်းခြင်း သည် သင့်ကို မှတ်တမ်းနှင့် အမြဲတမ်း ခွဲထုတ်လိုက်သည် — ထို့နောက် ကျွန်ုပ်တို့သော်လည်းကောင်း၊ အခြားမည်သူမဆိုသော်လည်းကောင်း သင့်ကို ၎င်းနှင့် ပြန်ချိတ်ဆက်၍ မရတော့ပါ။
အကောင့်မပါဘဲ ချက်ကို သုံးသည့်အခါ သင့်ကို မည်သည့်အရာက ခွဲခြားသတ်မှတ်သနည်း
သင် notrack.ai ကို ပထမဆုံး အသုံးပြုသည့်အခါ၊ သင့်ဘရောက်ဆာ သို့မဟုတ် အက်ပ်သည် ကျပန်း ခွဲခြားသိရှိစေသော အမှတ်အသားတစ်ခုကို သိမ်းဆည်းထားသည် — ကျွန်ုပ်တို့၏ ဝန်ဆောင်မှုအပြင် အဓိပ္ပာယ်မရှိသော အက္ခရာရှည်တစ်ခုဖြစ်သည်။ ၎င်းသည် သင့်အမည်၊ အီးမေးလ်၊ ဖုန်း၊ စက်ပစ္စည်းအစဉ်အစာ သို့မဟုတ် သင့်အကြောင်း အခြားအရာများမှ ဆင်းသက်လာခြင်း မဟုတ်ပါ။ ကျွန်ုပ်တို့သည် သင်ဘယ်သူဖြစ်သည်ကို မေးမြန်းခြင်း မရှိပါ။
ဤခွဲခြားသိရှိစေသော အမှတ်အသားသည် သင့်စကားပြောမှုများကို ဆက်စပ်ပေးသော တစ်ခုတည်းသော အရာဖြစ်ပြီး ဤအချက်သည် သိထားသင့်သော အကျိုးဆက်နှစ်ခု ရှိသည် — ၎င်းသည် သင့်ကို ယနေ့က စကားပြောမှုသို့ ပြန်လည်ရောက်ရှိခွင့် ပေးသည်နှင့် သင် ကျွန်ုပ်တို့ထံ သင့်ဒေတာများကို ဖျက်ပစ်ရန် တောင်းဆိုပါက ကျွန်ုပ်တို့ ရှာဖွေနိုင်သော တစ်ခုတည်းသော အမှတ်အသားဖြစ်သည်။ ကျွန်ုပ်တို့တွင် သင့်စကားပြောမှုများကို ရှာဖွေရန် အခြားအရာ မရှိသောကြောင့် အခြားနည်းလမ်း မရှိပါ။
တစ်ခုတည်းသော စကားပြောမှုကို ဖျက်ပစ်ခြင်း
စကားပြောမှုစာရင်းကို ဖွင့်ပြီး၊ စကားပြောမှုကို ရွေးချယ်ကာ ဖျက်ပါ။ ဤသည်မှာ အမှန်တကယ် ဖျက်ပစ်ခြင်းဖြစ်သည် — စကားပြောမှုနှင့် ၎င်း၏ မက်ဆေ့ချ်များသည် ကျွန်ုပ်တို့၏ သိုလှောင်မှုမှ ဖယ်ရှားခံရသည်၊ ဖုံးကွယ်ထားသည်ဟု အမှတ်အသား ပေးခြင်း မဟုတ်ပါ။ ထိုစကားပြောမှုသို့ မျှဝေထားသော လင့်ခ်သည် ထိုအချိန်တွင်ပင် အလုပ်မလုပ်တော့ပါ။
ဤသည်မှာ ချက်ချင်း အကျိုးသက်ရောက်ပြီး ကျွန်ုပ်တို့ထံ တောင်းဆိုရန် မလိုပါ။
အရာအားလုံးကို ဖျက်ပစ်ခြင်း
သင် သင့်စက်ပစ္စည်းနှင့် ဆက်စပ်နေသော အရာအားလုံးကို တစ်ပြိုင်နက် ဖျက်ပစ်လိုပါက:
- notrack.ai/support ကို ဖွင့်ပါ။
- သင့်ခွဲခြားသိရှိစေသော အမှတ်အသားကို ထည့်ပါ။ ဝဘ်အက်ပ်တွင် ၎င်းသည် စကားပြောမှုစာရင်းအောက်ရှိ ဘေးဘက်စတုရန်းတွင် ပြသထားသည်။ Android အက်ပ်တွင် ၎င်းသည် မီနူးထဲတွင် ရှိသည်။
- ဤခွဲခြားသိရှိစေသော အမှတ်အသားအတွက် ဒေတာအားလုံးကို ဖျက်ပစ်ရန် တောင်းဆိုကြောင်း ပြောပါ။
- အမည်၊ အီးမေးလ်လိပ်စာ သို့မဟုတ် အကြောင်းပြချက် ပေးရန် မလိုပါ။ ပြန်လည်တုံ့ပြန်ရန် နည်းလမ်း မရှိပါက ကျွန်ုပ်တို့သည် ဖျက်ပစ်ခြင်းကို ဆက်လက်လုပ်ဆောင်ပါမည် — သို့သော် သင် အတည်ပြုချက် မရရှိပါ။
ကျွန်ုပ်တို့သည် ဤတောင်းဆိုချက်များကို သင် အကြောင်းပြချက် ပေးရန် မေးမြန်းခြင်း မရှိဘဲ လုပ်ဆောင်သည်။ ခွဲခြားသိရှိစေသော အမှတ်အသားသည် ကျွန်ုပ်တို့ ကိုင်ဆောင်ထားသော တစ်ခုတည်းသော အသုံးပြုနိုင်သော အရာဖြစ်သောကြောင့် ၎င်းကို တင်ပြသူအားလုံးကို ၎င်း၏ ပိုင်ရှင်ဟု ယူဆသည်၊ ဤသည်မှာ ၎င်းကို ကိုယ်တိုင်သိထားသင့်သော အကြောင်းရင်းဖြစ်သည်။
အက်ပ်ကို ဖျက်ပစ်ခြင်း သို့မဟုတ် သိုလှောင်မှုကို ရှင်းလင်းခြင်း
Android အက်ပ်ကို ဖျက်ပစ်ခြင်း သို့မဟုတ် သင့်ဘရောက်ဆာတွင် ဝဘ်ဆိုက်ဒေတာများကို ရှင်းလင်းခြင်းသည် သင့်စက်ပစ္စည်းမှ ခွဲခြားသိရှိစေသော အမှတ်အသားကို ဖယ်ရှားပစ်သည်။ ထိုအချိန်မှစ၍ သင်သည် အသစ်၊ ဆက်စပ်မှုမရှိသော အသုံးပြုသူတစ်ဦး ဖြစ်လာသည်။
မညီမျှမှုကို သတိပြုပါ — ဤသည်မှာ သင့်သမိုင်းကြောင်းသို့ သင့် ဝင်ရောက်ခွင့်ကို ဖယ်ရှားပြီး ပြန်လည်ပြင်ဆင်ရန် မဖြစ်နိုင်ပါ၊ သို့သော် ၎င်းသည် ကျွန်ုပ်တို့၏ သိုလှောင်မှုမှ စကားပြောမှုများကို ဖယ်ရှားခြင်း မဟုတ်ပါ။ သင် ထိုသို့ လိုချင်ပါက၊ စကားပြောမှုများကို အရင်ဖျက်ပါ သို့မဟုတ် သိုလှောင်မှုကို ရှင်းလင်းမည့် မတိုင်မီ အထက်ပါ ဖျက်ပစ်ရန် တောင်းဆိုချက်ကို ပို့ပါ — နောက်ပိုင်းတွင် ကျွန်ုပ်တို့ လိုအပ်သော ခွဲခြားသိရှိစေသော အမှတ်အသားကို သင် မရှိတော့ပါ။
စကားပြောမှုများကို မည်မျှကြာကြာ သိမ်းဆည်းထားသနည်း
သင် ကိုယ်တိုင် ဖျက်ပစ်မထားသော စကားပြောမှုများသည် ဖန်တီးပြီး ၃၀ ရက် ကြာပြီးနောက် အလိုအလျောက် ဖယ်ရှားခံရသည်။ သင် ဤအကြောင်းကို တောင်းဆိုရန် မလိုဘဲ ငွေပေးချေရန်လည်း မလိုပါ — ၎င်းသည် အလိုအလျောက် ဖြစ်ပျက်သည်။
သင် ကိုယ်တိုင် စကားပြောမှုကို ဖျက်ပစ်ခြင်းသည် ချက်ချင်းဖြစ်ပြီး ထိုကာလကို စောင့်ရန် မလိုပါ။ မည်သည့်အရာ အရင်ဖြစ်သည်ကို အသုံးပြုသည်။
ဖျက်ပစ်ရန် တောင်းဆိုချက်ဖြင့် မဖုံးလွှမ်းသော အရာများ
အရာနှစ်ခု ကျန်ရှိနေပြီး၊ ကျွန်ုပ်တို့သည် သင် အခြားနည်းဖြင့် ယူဆစေရန် ထက် ဤအကြောင်းကို ပြောကြားလိုသည်:
- စုစုပေါင်း ကောင်တာများ။ "ယနေ့ စကားပြောမှု မည်မျှ စတင်ခဲ့သည်" ကဲ့သို့သော ကိန်းဂဏန်းများသည် စကားပြောမှု ဖျက်ပစ်သည့်အခါ လျော့ကျခြင်း မရှိပါ။ ၎င်းတို့တွင် အကြောင်းအရာ မရှိဘဲ သင့်ကို ပြန်လည်ညွှန်ပြသော အရာလည်း မရှိပါ။
- ကျွန်ုပ်တို့ သိမ်းဆည်းရန် တရားဝင် တောင်းဆိုထားသော မှတ်တမ်းများ။ ဥပဒေက ကျွန်ုပ်တို့ကို အရာတစ်ခုကို သိမ်းဆည်းရန် တောင်းဆိုပါက — ဥပမာ ကလေးဘေးကင်းမှု သို့မဟုတ် အလွဲသုံးစားပြုမှု စုံစမ်းစစ်ဆေးမှုနှင့် ဆက်စပ်နေပါက — ကျွန်ုပ်တို့သည် လိုအပ်သော ကာလအထိ သိမ်းဆည်းပြီး ထိုထက် ပိုမိုသိမ်းဆည်းခြင်း မရှိပါ။
သင့်အခွင့်အရေးများ
သင် နေထိုင်ရာ နေရာအပေါ် မူတည်၍၊ သင်သည် ကိုယ်ရေးအချက်အလက်များကို ဝင်ရောက်ကြည့်ရှုရန်၊ ပြင်ဆင်ရန်၊ ထုတ်ယူရန် သို့မဟုတ် ဖျက်ပစ်ရန်နှင့် ၎င်းတို့ကို ဖြစ်စဉ်ပြုလုပ်ခြင်းကို ချက်ချင်းတားမြစ်ရန် ဥပဒေအရ အခွင့်အရေး ရှိနိုင်သည်။ သင်သည် notrack.ai/support မှတစ်ဆင့် ၎င်းတို့ကို လေ့လာနိုင်သည်။
လက်တွေ့တွင် အများစုသော ဝင်ရောက်ကြည့်ရှုရန် တောင်းဆိုချက်များအတွက် အမှန်တရားဖြင့် အဖြေသည် တိုတောင်းသည် — ကျွန်ုပ်တို့တွင် သင့်စကားပြောမှုများနှင့် ၎င်းတို့ ဆက်စပ်နေသော ကျပန်း ခွဲခြားသိရှိစေသော အမှတ်အသားသာ ရှိပြီး၊ သင့်ကို လူတစ်ဦးအဖြစ် ခွဲခြားသိရှိစေသော အရာ မရှိပါ။ ဘာကို စုဆောင်းထားသည်နှင့် ဘာကြောင့် စုဆောင်းသည်ကို အပြည့်အစုံ သိရှိရန် ကိုယ်ရေးအချက်အလက် နိယာမ ကို ကြည့်ပါ။
သင့်အကောင့်ကို ဖျက်ခြင်း
အကောင့်သည် ရွေးချယ်စရာဖြစ်သည်။ အစီအစဉ်တစ်ခုအတွက် ငွေပေးရန်သာ လိုအပ်ပြီး၊ ချက်ကိုယ်တိုင်မှာ အကောင့်မပါဘဲလည်း အတူတူပင် အလုပ်လုပ်သည်။ ဖွင့်ထားခဲ့လျှင် ကိုယ်တိုင်ဖျက်နိုင်သည် — ကျွန်ုပ်တို့ထံ စာရေးရန် မလိုပါ။
ဝဘ်အက်ပ်တွင် notrack.ai/account ကို ဖွင့်ပါ။ Android အက်ပ်တွင် မီနူးကိုဖွင့်ပြီး အကောင့် ကို ရွေးပါ။ နှစ်မျိုးလုံးတွင် သင့်စကားဝှက် သို့မဟုတ် ပြန်လည်ရယူရေးကုဒ်ကို မေးမြန်းမည်ဖြစ်ပြီး၊ အတည်မပြုမီ ဘာဖြစ်မည်ကို မြင်ရမည်။
ဖျက်ခံရသည်များ — သင့်စကားဝှက်၊ ပြန်လည်ရယူရေးကုဒ်၊ ပေးထားခဲ့လျှင် အီးမေးလ်လိပ်စာ၊ သုံးခဲ့လျှင် Google ဝင်ရောက်မှုနှင့် ချိတ်ဆက်မှု၊ စက်တိုင်းရှိ ဆက်ရှင်တိုင်း၊ နှင့် သင့်အစီအစဉ်၏ မှတ်တမ်း။
ကျန်ရစ်သည်များ — ငွေပေးချေမှု မှတ်တမ်းများ။ အခွန်စည်းမျဉ်းများအရ မည်သည့်ငွေကို မည်သည့်အချိန်တွင် ကောက်ခံခဲ့သည်ကို သိမ်းထားရန် တာဝန်ရှိပြီး၊ ထိုမှတ်တမ်းများတွင် အကောင့်၌ရှိခဲ့သော အမည်ပြောင်ပါဝင်သည် — ကျွန်ုပ်တို့၏ စာရင်းများကို ခွဲခြားကုဒ်များ တိုက်ဆိုင်စစ်ခြင်းဖြင့်မဟုတ်ဘဲ လူတစ်ဦးက ဖတ်နိုင်စေရန်။ ၎င်းတို့တွင် စကားဝိုင်းတစ်ခုမျှ မပါဝင်သလို၊ သင့်အကြောင်း အခြားအရာလည်း မပါပါ။
အစီအစဉ်တစ်ခုအတွက် ငွေပေးနေပါက အဖြေသည် ငွေပေးချေနည်းပေါ် မူတည်ပြီး၊ အတည်မပြုမီ ဖတ်သင့်သည် —
- Google Play မှတစ်ဆင့် — ဦးစွာ Google Play တွင် စာရင်းသွင်းမှုကို ပယ်ဖျက်ပါ။ ထိုသို့မလုပ်မချင်း ဖျက်ပေးရန် ငြင်းဆိုပါသည် — မဟုတ်ပါက မရှိတော့သည့် အကောင့်အတွက် Google က ဆက်လက်ငွေဖြတ်နေမည်ဖြစ်ပြီး၊ ကျွန်ုပ်တို့ဘက်မှ ရပ်တန့်၍ မရပါ။
- ကတ်ဖြင့် — မည်သည့်အရာမျှ မဖျက်မီ၊ ဖျက်သိမ်းခြင်း၏ အစိတ်အပိုင်းအဖြစ် စာရင်းသွင်းမှုကို ပယ်ဖျက်ပေးသည်။ နောက်ထပ် ငွေဖြတ်တော့မည် မဟုတ်ပါ။
- ခရစ်ပတိုဖြင့် — နောက်ထပ် ငွေဖြတ်တော့မည် မဟုတ်သော်လည်း၊ ပေးချေပြီးသား ကျန်ရက်များ ဆုံးရှုံးသွားမည်။ ဤအချက်ကို နောက်ဆုံးအတည်ပြုမှု မပြုမီ ပြောပါသည်၊ ပြီးမှမဟုတ်ပါ။
သိထားသင့်သည့် အချက်တစ်ခုရှိသည် — အကောင့်ဖျက်ခြင်းသည် သင့်စကားဝိုင်းများကို မဖျက်ပါ။ ၎င်းတို့သည် အထက်တွင် ဖော်ပြခဲ့သော စက်ခွဲခြားမှတ်သားကုဒ်နှင့် ချိတ်ဆက်ထားခြင်းဖြစ်ပြီး၊ အကောင့်နှင့် မဟုတ်ပါ။ ဤစာမျက်နှာတွင် ဖော်ပြထားသည့် နည်းလမ်းများဖြင့် ဖယ်ရှားပါ — တစ်ခုချင်း၊ တောင်းဆိုချက်ဖြင့်၊ သို့မဟုတ် ရက်သုံးဆယ် ကာလကုန်ဆုံးသည်အထိ စောင့်ခြင်းဖြင့်။